10-01-07

tzat erin...

Vanwaar 'bibien' vroeg hij me in de locale geebee en tevens de ontmoetingsplek bij uitstek. Ding dong, mijn klok sloeg 12 uur, mijn tikker ging aan supertempo de hoogte in en dan maar liegen liegen liegen.

 

Het moest er ooit van komen natuurlijk...Vriend en achterbuurman Mercator (héhé, wat een naam ) las mijn blog.

Gelukkig is mejuffrouw bibien een vooruitziende madam en begon ze vlak na de geebee te deleten deleten deleten. Dus nee vriend Mercator, je wéét niet alles.

 

Vanmorgen kreeg ik volgende mail van hem:

Ik heb ze gevonden en ze allemaal gelezen. Sommige wat sneller, andere twee keer. Ik heb er mee gelachen en meegeleefd. Ik was verbaasd bij het ene en nieuwsgierig naar de rest. Tot ik alles gelezen had. Tof. Een ander Bibientje dan ik tot nu toe gewoon was. Herkenbaar, maar toch anders.

Ik weet alleen niet meer of ik je nog vuur zou geven.

 

Ach, steek mijn sigaretje maar aan man. Ik denk wel bij mezelf: stop toch met roken trut

 

Aan de andere kant hoeft deze ontdekking niet negatief te zijn. Handig in gebruik zou ik zo zeggen. Wat dacht u van deze correspondentie:

 

Hij: Ik heb gisteren een prachtige agenda gekregen, maar nu heb ik er twee. Ken jij iemand die er eentje kan gebruiken. Ik heb er wel al 3 entrees in gemaakt.

 

JA IKKE!!!Maar wat noem jij prachtig??? :-)

 

Hij: Die prachtige is voor mij. 't is die andere die weg gaat. :(

 

In dat geval zijt ge gewoon niet lief genoeg mijnheer! :-) :-)

Kzal mij zelf dan wel een mooi, roos en blinkend geval aanschaffen. :-)

 

Hij: Ge weet dat ik zo iets niet over me kan laten gaan :) Ik ga morgen na het werk eens kijken naar de solden. Als ik zo'n mooi roos blinkend geval tegenkom en 't is ook nog een agenda, dan breng ik er eentje mee. Free of charge. Zegt dan nog eens dat ik niet lief genoeg ben :)

********************************

 

In ieder geval Mercator vriend, een medeblogster mailde me ooit voor de grap: als een man lastig doet of over je grenzen gaat roep je maar gewoon overal rond dat hij een kleintje heeft....

 

Ik ben zo niet maar euch, ahum, neem het toch maar als waarschuwing. En je weet hoe rap iets rondgaat in een klein dorp hé...

12:43 Gepost door bibien in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

thx Kwam even ook piepen op u blog, thx voor uw reactie op de mijne, al een geluk dat de blog er is om eens je hart te luchten e ;-)

Gepost door: Maggy | 10-01-07

Hahaha...Bibientje toch meiske...Wat ga jij nog allemaal meemaken?Ik hoop dat dit verhaal een happy ending krijgt met een roos blinkend agendaaaaaaatje :-))))
En bedankt voor de hulp alvast..hihi
Groetjes en een fijne dag nog verder

Gepost door: curly | 10-01-07

amai ik heb zoooo moeten lachen!!! ik vond da al erg dat een klasgenote me mailde dat ze mijn blog had gevonden. maar als ze je dan nog persoonlijk aanspreken... :D
ps: in de wereldwinkel liggen roze agenda's. ze glitteren wel niet, maar zijn wel erg handig! (of course heb ik zo eentje nu naast me liggen. en nééé, niet van mijn vader gekregen. wel van mijn beste vriendinnetjes.)

Gepost door: beate | 10-01-07

Allez, het kan weer "spannend" worden precies...
Laat hem maar hard genoeg zoeken naar die agenda... 't is te hopen dat hij hem niet te snel vindt... kwestie van te weten wat hij ervoor over heeft hé... ;-)

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 10-01-07

@ so far so close niks spannend zene :-)
T'is een braaf gehuwde man met een zoontje.
Nevertheless mag hij gerust wat moeite doen voor diene agenda. Kwestie van een schoon item in huis te halen (diene agenda dus :-)))

Gepost door: bibien | 10-01-07

@bibien Sorry, was al weer aan de verhaaltjes aan 't denken...
Maar bon, hij mag er wa moeite voor doen...

Groetjes,
So far, so close

Gepost door: so far, so close | 10-01-07

hoi, zou hij dat blinkend geval vinden?
de kleine letterkes vind ik amusanter;-)
liefs, BB

Gepost door: Black Bird | 10-01-07

~ Ik heb zo het idee dat je die waarschuwing in daden moogt gaan omzetten ... tenminste als niemand vertelt waar die rose schepseltjes liggen hehe.

Thx voor het bezoeken van mijn blogje.

Avondgroetje

Gepost door: Little me | 10-01-07

vreemd hé hoe moeilijk het is om 'onbekend' te blijven? Ik dacht altijd dat ik anoniem schreef tot mijn zus opeens met de boodschap kwam dat ze mijn blog had ontdekt. Geen erg, maar allé, weer een illusie minder :)

Gepost door: Contessa | 11-01-07

De commentaren zijn gesloten.