23-01-07

Vanmorgen deed ik het!!

Je moet eens nee kunnen zeggen las ik in een reactie. En gelijk had ze!

Vanmorgen zei ik NEE!

En nee, ik heb het hier niet over één of ander standje uit de plaatselijke kamasutra gids waar ik vriendelijk voor bedankte...

 

Vanmorgen mailde ik ongezouten, eerlijk, op de man af doch tactvol mijn mening naar een plaatselijke dikke nek die denkt dat hij de uitvinder is van het wiel , nog maar te zwijgen over het warm water wat beslist ook denkbeeldig op zijn naam staat.

 

Een oelewapper, die er tevens uitziet als een complete sul (doch niet van belang), maar die tevens denkt dat zijn agenda de enige is waar dé belangrijke zaken instaan. Wel, think again!! Have I got news for you! Het dorp weet weer waarover praten dus tot daar mijn goede daad!

 

En eerlijk gezegd ben ik verschoten van mezelf! De bibber had ik nadien. Compleet den track en dan toch eindelijk een gevoel van opluchting!

Ik ben het beu altijd maar te zwijgen omdat 'de andere het misschien slecht opneemt' ten koste van mijn eigen gevoelens. Of te zwijgen omdat 'het misschien dan een vriendschap de bodem induwt'!. Tot ik tot het besef kwam dat er eigenlijk geen sprake is van 'vrienden' als ik altijd maar moet zwijgen!. Dus nu neemt hij het maar of laat hij het maar! Mijn woorden neem ik niet terug (aheum trouwens nadeel van email: eens op de send knop getikt issie weg om niet meer terug te komen hé).

 

Aan iedereen die eens lekker een ongezouten mening wilt op één of ander topic, SHOOT! Vandaag is blijkbaar dé dag!

 

 

17:15 Gepost door bibien in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Way to go girl! Het is een manier om jezelf niet te verloochenen, je niet in een hoekje te laten drukken, op te komen voor jezelf. Het is een teken dat je in jezelf gelooft. De waarheid is dat we nu eenmaal niet met iedereen kunnen of zelfs "moeten" overeenkomen. En die opluchting zal wel ferm deugd doen hé!
Ben eens benieuwd welke reactie je hierop zal krijgen... dat zegt dan ook weer genoeg over die andere persoon.
Groetjes en blijven geloven!

ps: die snoepkettinkjes zijn in feite slipjes en beha's die door de partner stukje bij beetje worden opgeknabbeld... tot er niks meer overschiet ;o)

Gepost door: Freggeltje | 23-01-07

say it, sister!! wij vrouwen denken altijd veel te veel na. gaan we niemand kwetsen? mag ik dat wel zeggen? gaat dat niet te grof zijn? gewoon zeggen!
ik kan je 'Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal' zeker aanraden. ik ben nog niet zo ver (damn exams!) maar ik ben al onder de indruk!

Gepost door: beate | 23-01-07

af en toe ongezouten en af en toe
ook niets meer
geen zout meer
niets
omdat stilte
met momenten
meer zegt
en harder praten kan
dan duizend woorden...

Gepost door: abnormalia | 23-01-07

:) precies goed op dreef:)

Gepost door: Contessa | 23-01-07

Zoals reeds gezegd... JIJ bent number one...je staat pal achter jezelf...diegenen die het waard zijn zullen wel volgen ! En als ze blijven lullen, dan doe je zoals je nu gedaan hebt...er zijn nu éénmaal mensen die geen ellebogen hebben !

Kus

PS.: je vindt dus mijn string niet mooooooooooooooooi...whoeaaaaaaaaaaaaaaaaaahh...snik...snik...en ik die al die moeite heb gedaan...snif !!

Gepost door: Another-man | 23-01-07

En eerlijk gezegd ben ik verschoten van mezelf! De bibber had ik nadien. Compleet den track en dan toch eindelijk een gevoel van opluchting!

Ik ben het beu altijd maar te zwijgen omdat 'de andere het misschien slecht opneemt' ten koste van mijn eigen gevoelens. Of te zwijgen omdat 'het misschien dan een vriendschap de bodem induwt'!. Tot ik tot het besef kwam dat er eigenlijk geen sprake is van 'vrienden' als ik altijd maar moet zwijgen!. Dus nu neemt hij het maar of laat hij het maar! Mijn woorden neem ik niet terug (aheum trouwens nadeel van email: eens op de send knop getikt issie weg om niet meer terug te komen hé).

Ik zet jouw eigen woorden hier terug omdat ik ZE KEN.
al wordt het je vaak niet in dank afgenomen.
Lok de duivel maar eens uit zen kot...
Liefs en later...

Gepost door: Black Bird | 23-01-07

*** Ik kom hier al een tijdje lezen en ik blijf maar komen. Ik denk dat je een wijze madam bent, de schrijfstijl is in ieder geval erg leuk om te lezen! :-)

Gepost door: rinkelke | 23-01-07

*** In dit postje herken ik mezelf twee jaar geleden nog .

Nu bibberen ... straks op stevige benen bibientje !
Doe zo verder meisje , het gaat je na verloop van tijd deugd doen te zijn wie je echt moogt zijn ... de echte bibien :-)

Gepost door: Ellen | 23-01-07

Bedankt... voor het linkje ;o)
Jaja, een indruk doet veel, dat is so very true.

Gepost door: Freggeltje | 23-01-07

@ iedereen - tijdelijke update Even gechecked en ik mocht nog geen tegenreactie van hem verwachten. Ook niet verwacht om twee redenen:
1* zijn psych. zit waarschijnlijk pas na 17 uur en zonder prozac is mijn onverwachte uitval niet te verwerken.
2* ik schreef aan hem: ik ga hier geen verdere mails aan wijden, je kent mijn adres en gsm nummer...
En met wat geluk kan mijn dag helemaal niet meer stuk en mag ik voor de eerste keer in mijn leven is lekker een voordeur tegen iemand zijn smoel kwakken!
yeah!

Peees: another man: Don't cry Argentina. Smaken verschillen nu eenmaal...misschien toch maar voor een boxershort gaan...

Gepost door: bibien | 23-01-07

door uw mening te zeggen kan je gewoon geen vriendschap de bodem induwen.indien wel is het geen echte vriendschap.tegen echte vrienden kan je zonder pardon uw mening zeggen positief als negatief zo niet zijn ze niet waard uw vrienden te zijn.maar wat zijn echte vrienden? heb je daar al eens bij stilgestaan?ik denk dat een mens zijn echte vrienden kan tellen op één hand ik spreek hier wel van echt echte vrienden he je begrijpt wel wat ik bedoel.

Gepost door: jurgen | 23-01-07

chapeau ! kwou dat ik ooit ook eens die stap kan of beter durf te zetten... ik wil vaak ook ongezouten mijn mening zeggen maar altijd is er wel iets dat mij tegenhoudt oa of ik die persoon niet teveel zou kwetsen ...
Vele groetjes

Gepost door: groene smaragd | 23-01-07

ik eis een koekje bij de koffie op café, altijd !! rechtvaardigheid NU !!

Gepost door: roedi | 23-01-07

Ik ben het eens met Jurgen Echte vrienden zijn maar schaars en dat hoort ook zo. Ik vb. heb maar één echte hartsvriendin, al van tussen de pampers. We hebben maar één blik nodig. We lopen mekaars deur niet plat (dat is trouwens ook niet gezond), maar we staan er wel als er iets scheelt. No nonsense en no blames! Zo hoort het!
Bibien, ik had het wel gedacht dat je nog geen reactie zou krijgen. Tja, wat moet hij verdedigen dat de moeite waard is?? En hoe??
Het zal z'n effect niet gemist hebben, zoveel is zeker.
Grtz!

Gepost door: Freggeltje | 23-01-07

Mag ik je verzoeken... eens een bezoekje te brengen aan mijn blog en uw vrouwelijke mening te geven over mijn eventuele keuze van een auto...en terwijl je daar toch bent, zou het vriendelijk zijn van je om nog even stil te staan bij het feit dat mijn hersenen geen congé krijgen tot ik alle vragen binnen heb ! So...post the f**cking question...truly yours !

Dank oe
Kus

Gepost door: Another-man | 24-01-07

Haai, zo mag ik het lezen, girlpower all the way!!! Laat jezelf niet doen, kom op voor jezelf, en ik spreek uit ervaring dat af en toe eens ontploffen en uitrazen, of gewoon alles eens kwijt kunnen wat op je lever ligt, héél goed kan doen!

Greetz!

Gepost door: CIA | 24-01-07

awel proficiat! Ik wou dat ik dat miljaardedjuu ook eens kon!

Gepost door: beesken | 24-01-07

De commentaren zijn gesloten.