05-03-07

Hurt but grateful

Dankbaar. Ik ben het zeker. Voor veel zaken die er al waren en waarschijnlijk ook veel toekomstige zaken.

 

In opvolging van de ‘het spijt me’ brief hieronder een oprechte ‘dank je brief.’. Want ook al zeg ik het meestal niet (lap, nog iets voor op de hetspijtme brief), dat wil nog niet zeggen dat het er niet is...

Moest het nu thanksgiving zijn, ik zou stande pede mijn grootste kalkoen bovenhalen maar laat ons het voorlopig hierbij houden wetende dat mijn kooktalenten nog ontdekt moeten worden.

 

Dank je

Ik ben dankbaar omdat:

 

1*  er vanmorgen 3 buren klaarstonden om me te helpen met mijn platte batterij.

2*  ik zo’n leuke reacties kreeg op de ‘hetspijtme’ brief ook al zal ‘zelfvergeving’ zijn tijd nodig hebben.

3* omdat ik ook alle mooie momenten met een speciaal iemand heb gehad ondanks de vele ‘minder mooie’ momenten. Ik probeer ze te onthouden en te koesteren.

4* omdat ‘mercatorman’ af en toe langskomt met een flesje wijn en een ‘oor’. Ik ben dankbaar om zijn vriendschap.

5* omdat  Erik van Ing me opbelde op een moment dat ik het echt nodig had. Het deed me zo in verbazing vallen dat ‘iemand vreemd' me zomaar belde toen hij het wist van ‘kleine H.’ en nogmaals belde toen hij het wist van zoontje zijn toekomstige operatie.

6* omdat er toch een paar mensen zijn die weten wie er achter deze ‘vrolijke bij’ schuilt. Ik laat het niet altijd zien maar soms kan ik zo intens triestig zijn.

7* omdat ik via blog een leuke ‘vriendin’ leerde kennen. Iemand die zomaar naar me luisterde toen het nodig was. Iemand waar ik in het kort ook irl mee ga afspreken.

8* omdat er een klein visje me heeft geleerd wat er achter de benaming ‘liefde’ hoort te zitten. Ook al zwom ik door, ik heb het toch minstens één maal mogen ervaren.

 

Tot afsluiting van dit oppereerlijk schrijven wil ik nog toevoegen dat, ondanks mijn grote lach, ondanks mijn vrolijkheid, ik een enorm bang vogeltje ben dat haar hartje vasthoudt voor 13/3. Angst voor wat er komen moet en angst dat ik het ‘alleen’ moet doorstaan omdat de ‘ware ik’ te bang gaat zijn om zichzelf te tonen.

13:03 Gepost door bibien in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ik ga alvast heel hard duimen de 13e!

Gepost door: beate | 05-03-07

Dank voor je lieve reactie, Bibien!
Ben je zeker dat er in 'oppereerlijk' geen 'h' tussen moet? Ik vind van wel.

Groetje

Gepost door: Willy | 05-03-07

hoppereerlijk? ;)

Gepost door: beate | 05-03-07

Zolang... we kunnen dankbaar zijn voor de goede dingen in ons leven, hoe klein ze soms ook zijn, zolang zullen we beseffen dat ze ons gelukkig maken op momenten dat het tegenzit....
Wanneer we niet meer dankbaar kunnen zijn voor die dingen, kunnen we ze ook niet meer naar waarde schatten.... en dan... dan staan we er alleen voor...
Veel succes de 13de !

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 05-03-07

't is niet... omdat ik niet elke keer iets post, dat ik je niet lees ... 'k Wens je veel sterkte en kop op, Bibientje ...

Mopsie
x

Gepost door: Mopsie | 05-03-07

Heb het gelezen en ik weet hoe je je voelt.

lieve groet

Gepost door: Ellen | 05-03-07

en ik heb nog een hele kelder vol met flessen wijn :)

Gepost door: mercator | 06-03-07

De commentaren zijn gesloten.