15-05-07

een schone dag om te schreien.

Gisteren was het een schone dag om te schreien. Een zeer schone dag. Niet dat andere dagen soms niet in aanmerking komen om mijn traankanalen van een grondige reiniging te voorzien maar gisteren was't toch een schone dag.

Maar dan dacht ik weer aan mijn ogen die gegarandeerd zouden dichtzitten (of op zijn minst weer rood zouden uitslagen) en aan alle blikken der medelijden die het aanzicht van mijn hondenogen zouden opwekken dus ik besloot het over een andere boeg te gooien.

 

Afleiding! Afleiding had ik nodig om niet te denken aan datgene waar ik niet aan mocht denken. Afleiding om het blacklisted gevoel weg te krijgen.

En het werkte! Ook al bleef het een schone dag om te schreien.

 

Ik opende mijn mailbox. Misschien zou één of ander grapje of onzinnig bericht mij wel kunnen stimuleren tot het optrekken van mijn mondhoeken.

Ik vond volgend berichtje van mercatorman uit het verre Spanje:

Hoe is't in de Belgique? Valt het weer wat mee? Hier is' constant boven de 30 :)  Ik ben gisteren nog een plakaatje tegengekomen met volgende tekst: "I'm not perfect, but I'm so close it really scares me" :O Ik weet niet waarom, maar ik moets toch effe aan Bibien denken ;)

En ja hoor, de mondhoeken begonnen aan een kleine trilling .

 

Toen besloten van een groot meiske te zijn en zelf de eerste stap te zetten in de affaire waar in me zo rot door voelde. Dus tik tik tik en send. Twijfel twijfel, komt dit wel goed? Maar dan ineens: teut teut, 1 nieuw bericht. En het zat goed. Voor even toch? Voorlopig toch? Eindelijk misschien? Want er is weinig dat me zo kan raken als het gevoel te hebben op den blacklist te staan.

 

Maar toch was't een schone dag om te schreien.

 

13:34 Gepost door bibien in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

almost perfect hihihi, dat was wel een grappige quote. zelfs in het verre spanje denken mensen aan jou. :)
soms is het een schone dag om te schreien, soms is het een schone dag om vrolijk rond te lopen. :)

Gepost door: beate | 15-05-07

:-s Ik heb lang nagedacht over hoe ik je hierbij kon helpen... en ik heb beslist om deze week nog eens iets stom te doen zodat ge er mij mee kunt uitlachen. En ik doe dat allemaal om u beter te laten voelen he ;-)
groetjes,
Kevin
PS: Als ze mij over mijn stommiteit aanspreken, ga ik wel jou als uitvlucht gebruiken he... "jamaar twas voor Bibien..."

Gepost door: Blogman | 15-05-07

Ik verbeter de quote die Beate aanhaalt: zelfs in het verre Spanje denken mensen 'effe' aan jou! Voila, nu kan je eens uithuilen en dan is die blacklist volledig weg, want goed geweten...wij hebben er geen, Bibien! :-)) Ik vermoedde al dat je je verward voelde met die 'eendagsvlieg op een eendagsvlieg' (i.p.v. eenvliegsdag) :-))

Groetje

Gepost door: Willy | 15-05-07

ocharme bibke, tzit precies toch moeilijk he? hopelijk normaliseert daar alles snel! en er is nog altijd cake en koffie he , grtjes :-)

Gepost door: roedi | 15-05-07

@ iedereen Beate: dat is juist meiske. vandaag lachen we en morgen bleiten we. Normaal zekers :-)
Willy: ech, tja,..oké, dit komt misschien niet zo goed over. Er is natuurlijk een verschil tussen een eendagsvlieg die op een eendagsvlieg zit of een eenvliegsdag die op een eenvliegsdag zit. Aheum, is het te laat om het op dyslexie te steken??? :-p
Blogman: dat noem ik nu eens gebruik maken van de situatie sé. Gij weet goe genoeg dat ge elke dag wel één of andere stommiteit doet. Maar kom, Ik wacht...
Roedi: jaaaaa, maar geen appelcake hé vriendje :-).

Gepost door: bibien | 15-05-07

Geen probleem, Bibien! Het staat er als beeld voor de absolute eenzaamheid: 'een eendagsvlieg op een eenvliegsdag'. Wat is er nog eenzamer en meer nodig om te scheien? 'k Zeg het maar om je op te monteren, hoor. %)

Groetje

Gepost door: Willy | 15-05-07

vandaag zijn de vloeren nog steeds niet gedweild laat dat water dus maar vloeien ;-)
Hopelijk wordt morgen voor jou weer een dag om te lachen!

Gepost door: belle | 15-05-07

ik geef je gelijk gisteren was een dag om te schreien!

Gepost door: soet | 15-05-07

Zal ik of toch maar niet! Doe ik het of doe ik het maar niet! Soms is het beter van wel, maar dat weet je spijtig genoeg niet op voorhand.

Dikwijls dat wenen zelfs deugd kan doen he bibien, maar altijd is er wel een reden om je in te houden zoals je hierboven al aangaf. Ofwel moet je eigenlijk nog boodschappen doen, iemand komt op visite, kinderen die het zouden kunnen zien enz. Maar als de mogelijkheid zich voordoet, ga er dan voor...het kan zo'n deugd doen.

lieve groet

Gepost door: Ellen | 16-05-07

;-) elke dag
vloeit er een traan
elke dag schonk ik ook een lach
elke dag is vallen en opstaan
elke dag is het aan jou
en liefs van mij, BB

Gepost door: Black Bird | 16-05-07

als... ... ik dat had geweten, dan had ik dat plakaatje meegebracht. Nu is't te laat, want ik ben net terug en gezien het weer heb ik ook veel goesting om te schreien :(

Gepost door: mercator | 16-05-07

Ik heb een grote pot tipp-ex, een gom en zo'n ouderwetse tintenkiller gekocht. Als jij nu even laat weten waar je een blacklist met jouw naam vermoedt, gaan we die eens even aanpakken. Want dat móet gewoon fout zijn. Take care!!
Grts,
JB

Gepost door: Joe Bradley | 17-05-07

Ik heb ook zo'n dagen dat ik me sterk moet houden om niet te wenen, en andere dagen kan ik m'n geluk niet op... Het is soms wel eens goed om je gewoon eens te laten gaan, want geef toe, dat kan wel eens opluchten zo eens goed uithuilen... Maar ik ken het helemaal: als je dan de medelevende gezichten ziet kijken naar je, dan denk je wel eens 'grrrrr...' Maar ja, na regen komt zonneschijn hé ;)
Prettig weekend alvast!

Gepost door: CIA | 18-05-07

tja Ken dat soort dagen wel. Je kan er tegen vechten maar als het moet komen kan je het toch niet tegen houden, he;
Ik heb een stokje voor jou, kom je het halen?

Gepost door: beesken | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.