15-03-11

the one you see

The one you see, it isn't me.

Een mooie zin om te beginnen...De leegte die in me achterblijft na 2.5 mooie maar zware jaren is enorm..Nu ziet niemand me meer..De enige gedachte die me rest...Hij kende me...tot hij me niet meer wou kennen..

Tranen bibberen over mijn gezicht. Maar ik verstop ze. Niemand wil ze zien en ik wil ze niet geven. Fijn dat je erover bent..hoor ik...God, ze kennen mijn hart niet, zoveel is duidelijk..

Erover..erover zal nooit zijn. Een feit waar ik me zeer van bewust ben. Meermaals per dag overvalt een gedachte me. Als een baksteen ligt ze op mijn maag. Ik vecht. Hij wou je niet meer kennen..weet je nog Bibien..hij wil je niet horen..vergeet dat toch niet..

Waar het nu nét is misgegaan zal ik wellicht nooit weten. Ik maak je niet gelukkig..een zinnetje dat in mijn hoofd bleef nadreunen..Want hoe kon hij dat nou zeggen..als mijn hart spongen maakte in ongekende richting..Ik kwets je alleen maar...maar begreep hij wel dat ik zo hard wou dat hij 'me zag'. Hij wist toch wie ik was...waarom kon hij dan niet meer begrijpen...

En dan de leegte. Ik wil je niet meer kennen. Een zin die sneedt alsof het hart doormidden ging.

En ik ging. Zonder keuze. Maar met zo een leeg en gekwetst hart.

En nu...nu biedt diegene zich aan die me alles wil geven. Alles wat ik zo graag wou bij hem.

Maar het is 'hij' niet..

Ik aanvaard rustig aan..maar ik hou het op een afstand..ik geef niets..zelfs een simpele kus zou me het gevoel geven alsof ik een berg over moet...dus ik wacht..om te zien of ik het gezicht in mijn hoofd kan vervangen.

Maar het is 'hij' niet.

 

14:55 Gepost door bibien | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

als het niet "hij" is, wie is het dan wel ?

Gepost door: 3 | 19-03-11

Dit is zo'n stukje waar je als lezer tegen een muur aanloopt en wat versuft achterblijft. Misschien deed jij dat ook, maar dan tegen een andere muur, een die jij wél kent, maar die weer even te kortbij stond en niet wilde wijken? Hart en verstand samen zijn een letale mix voor de liefde. Maar een postje van jou op deze blog biedt hoe dan ook hoop op volgende van de Bibien van vroeger. Die van nu wens ik alle geluk toe, maar dat wist je beslist al.

Groetje

Gepost door: Willy | 20-03-11

Hallo Bibien,

Ik ben wat nieuwe blogs aan het verkennen en dit stukje blijft hangen. Het is zo persoonlijk en eerlijk en dat maakt het mooi.

Ik ken de voorgeschiedenis niet van je relatie en het is te laat en ik ben te moe om het allemaal door te nemen. Maar dat ik hier verder zal snuisteren is zeker.

Hoe dan ook wens ik je succes in het verwerkingsproces. Ik zou toch een 'beste vriend/in' proberen vinden om over te babbelen. Neem er alle tijd voor die je nodig hebt. Goed dat je opnieuw contact hebt met iemand nieuws, maar neem er je tijd voor en laat je niet forceren, want dat maakt je alleen maar ongelukkiger.

Succes en tot nog eens ;)

Gepost door: Facteurtje | 21-03-11

De commentaren zijn gesloten.