30-08-10

Dear Ex..

liefste, beste, idiote, lompe,

Aan Ex,

Dit briefje even om je proficiat te wensen met je wilskracht doorheen de jaren. Uiteindelijk dien ik toe te geven dat het weinige mensen gegeven is zijn ex-partner, na 11 jaar, nog vol vreugde te pesten. Men kan alvast niet stellen dat je geen doorzettingsvermogen hebt. Op dat gebied toch niet...Wat had het prachtig geweest als je indertijd je ''vreemdgaan-probleem' met dezelfde overtuiging had kunnen aanpakken! Jammer genoeg namen je hercencellen toen dagelijks al een badje in alcohol, wat vast wel voor enkele belemmeringen heeft gezorgd of toch minstens kon dienen als ongeldig en totaal onzinnig excuus.

Met grote vreugde constateer ik tevens dat je na al die tijd nog steeds geen groot licht bent! Tegelijk vraag ik me ook af aan welke toog je je huidige advocaat hebt gevonden? Tenslotte had men toch met dat diploma kunnen verwachten dat met 'pare' weken en 'onpare' weken van mekaar kon onderscheiden. Maar het is je vergeven...soort zoekt soort immers! Gelukkig maar..in mijn geval dan toch...

Verder ben je blijkbaar nog steeds één van de gelukkige onder de mensheid die vanuit de overtuiging kan leven dat de wereld rond zijn kont draait! Prachtig gewoon om te zien dat je je lesje nog steeds niet hebt geleerd! Nog meer omdat het me de zekerheid geeft dat de goot nog harder zal aankomen. Ooit dan toch.

Het woordje respect is je nog steeds vreemd. Ik wens je het dan ook toe om zelf eens een kind uit je p*nis te persen! Want, geachte ex, ik verzeker je, het is iets pijnlijker dan de kater die destijds een deel van je leven vormde (lees: dagelijkse kost was). Zou het dan ook terecht zijn mocht ik zeggen dat 'respect voor de moeder van je kind' daar diende te beginnen? Maar kom, laat ons beginnen bij les 1: 'de kinderen hebben ook een moeder en hoe hard je je best ook doe, ze zal er altijd zijn' ! Ziezo, elke avond herhalen tot je het kan onthouden he! Lees je het ook even voor aan je vriendin? Misschien dat ze dan begrijpt dat het niet zo proper is om kinderen contact met hun moeder te weigeren en dat 'de kinderen willen vormen naar haar regels en eisen' er wat over is..

Niettemin, ex, ga ik deze keer het gevecht aan. Ik, L - mijn steun en toeverlaat, en mijn advocate (ow ja, die tevens bekend staat als de bitch van het westelijk halfrond). Ik weet dat het je wat zal teleurstellen om te zien dat ik niet alleen sta...hopelijk geraak je daar wat over...

Groeten, hoogachtend, respectvolle afsluiting,

Bibien.

P.S: moge de beste winnen! (ikke dus, voor het geval je verstand nog zou denken dat ik je succes wens)

 

16:04 Gepost door bibien in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

05-01-07

gruwel

Ik snap het niet. Ik snap het écht niet. Het gaat in mijn hoofdje niet in.

Misschien is er iemand die het kan uitleggen:

 

Wat is er zo anders aan een persoon binnen of buiten een relatie?

Ik maak het geregeld mee en eerlijk gezegd keert het mijn maag.

U kent ze wel...de boosaardige exverhaaltjes....

 

Wat drijft in hemelsnaam een mens zo ver om, eens de relatie gedaan, de andere persoon in kwestie te gaan 'zwartmaken'?

Gedurende de hele relatieperiode was hij/zij 'het beste dat er was'. Hij/zij maakte hem/haar zooo gelukkig. Hij/zij was alles.

Eens hij/zij dan besluit om van mening te veranderen, want dat is eigenlijk toch het punt bij het beeindigen van een relatie, dan o dan blijkt de andere persoon ineens altijd al een kreng/kl**tzak/bitch/loser te zijn geweest...

Nu vraag ik dus af:

1* waren al de goddelijke verhaaltjes tijdens de relatie dan leugens?

2* ondergaat de 'tegenpersoon' werkelijk een gedaanteverwisseling van de één op de andere dag?

3*  liegt men dan na de relatie omdat het persé nodig is de andere in diskrediet te brengen en geeft dit dan een beter gevoel?

 

Waarom zegt men niet gewoon: jij blijft jij ondanks het feit dat je me gekwetst hebt?

Ook al heb ik niet véél exen, ik heb in het verleden met geen één zulke zaken voorgehad. Ieder zijn leven terug in alle respect.

 

Sorry hoor ,ik begrijp zo'n mensen niet. Sterker nog, ik weiger nog naar zulke onzin te luisteren.

Zo'n mensen mogen van mij verticaal het classement in.

Laat het dan toch maar voornemen 1 voor 2007 zijn.

12:41 Gepost door bibien in Liefde | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |